
Kurk
Vraag je jezelf wel eens af waar al die wijnkurken vandaan komen? Kurk is een natuurproduct en komt van de schors van kurkeiken. In Spanje en Portugal komen veel kurkeiken voor en die zijn maar liefst goed voor ongeveer 75% van de […]

De perfecte korrel
Ken je dat? Je bent risotto aan het maken en als je dan denkt klaar te zijn, en je proeft even, ontdek je de knisper in je rijst. Niets vervelender dan je perfecte diner wat je voor ogen hebt, mislukt doordat je […]

Vinha Dos Pardais
Deze fantastische en heerlijke wijn uit Portugal is een zeer droge, frisse witte wijn met aroma’s en smaak van groene appel en limoenschil. In de mond komt het fruit terug met frisse en aangename zuren die zorgen voor een mooi evenwichtige smaak. […]

Soigné een leerbedrijf!
Als vaste gast zie je vaak wisselingen van jong personeel in de keuken en in de bediening. Dit heeft met name te maken met het feit dat wij een leerbedrijf zijn. Toch een keertje leuk om dit toe te lichten: Momenteel hebben […]

Soepje van uien met kabeljauw
Niets is leuker dan heerlijk koken in een weekend waarin je geen afspraken hebt. De hele dag de tijd, alle ingrediënten klaarzetten, muziek erbij en misschien wel een wijntje en kokkerellen maar. Wij willen dit recept graag met jullie delen. Een heerlijke […]

Bakkerij De Tureluur
Achter de schermen zijn Sandra en Ezra (moeder en zoon) iedere week druk aan de slag voor Soigné. Ze maken onze overheerlijke broodjes voor de thuis-menu’s maar u kunt hier ook van genieten als u in ons restaurant aan het dineren bent. Sandra […]