MENUKAART

PRACHTIGE GERECHTEN UIT ONZE KEUKEN

VOORGERECHTEN

Kalf
tartaar | kerrieschuim | aardappelgranulaat | bieslook | tomatenvinaigrette
veal | tartar | potato crunch | chives | curry froth | tomato vinaigrette
19

Tonijn
oriëntaals | sushirijst | wagamegel | soja-marshmallow | sesamdressing
tuna | oriental | sushi rice | wagame jelly | soy marshmallow | sesame dressing
23

Eend
gerookt | blauwe kaas | crème van aardpeer | walnoot | aceto balsamico
duck | smoked | blue cheese | cream of Jerusalem artichoke | walnut | aceto balsamic
24

Gamba
salade | ossenworst | zilverui | piccalilli bombe | vadouvanmayonaise
shrimp | salad | ox sausage | onion | piccalilli bombe | vadouvan mayonnaise
21

Burrata
aubergine kaviaar | kwartelei | piperade compote | tomatenmayonaise
burrata | eggplant caviar | quail egg | piperade compote | tomato mayonnaise
18


Indien u specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart. 

HOOFDGERECHTEN

Heilbot
bataatcrème | sjalottencompote | kruidengratin | romige Noilly-Pratsaus
halibut | sweet potato | shallot compote | herb gratin | creamy Noilly Prat sauce
32

Hertenrugfilet
rode kool | spruitjes in spek | bundelzwam | sjalot-wijnsaus
deer loin fillet | brussels sprouts | bacon | red cabbage | mushroom | shallot wine sauce
36

Snoekbaars
zuurkool  | mosterd | beurre noisette | zeekraal | gebrande cashewnoten
pike perch | sauerkraut | mustard | beurre noisette | samphire | cashew
33

Black Angus steak
knolpuree | King boleet | paprika | zoete ui | jus van gegrilde bacon
black angus | red pepper | sweet onion | mushroom | gravy of grilled bacon
34

Parelhoen
risotto | truffelsalsa | Parmezaan | Pata negra | romige paddestoelensaus
guinea-fowl | risotto | truffle salsa | parmesan | Pata Negra | creamy mushroom sauce
30


Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

NAGERECHTEN

Mandarijn
bavarois | chocoladetruffel | spongecake | kaneelcrème | mandarijnen-kardemomsorbet
tangerine | bavarois | chocolate truffle | cinnamon cream | tangerine cardamom sorbet
16

Parfait
vanille | gele room | banaancrème | Griekse yoghurt | agave siroop | amandel
parfait | vanilla | pastry cream | greek yoghurt | agave sirop | almond
16

Kaas
selectie van verschillende kazen | rozijnen-vijgenbrood | walnoot | druif
selection of cheese | fig | raisin bread | walnut | grape
18

Indien u specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

MENU

Tonijn
oriëntaals | sushirijst | wagamegel | soja-marshmallow | sesamdressing
tuna | oriental | sushi rice | wagame jelly | soy marshmallow | sesame dressing

Snoekbaars
zuurkool | knoflookmousseline | mosterd | beurre noisette | gebrande cashewnoten
pike perch | sauerkraut | mustard | beurre noisette | samphire | cashew

Parelhoen
risotto | truffelsalsa | Parmezaan | pata Negra | romige paddestoelensaus
guinea-fowl | risotto | truffle salsa | Parmesan | Pata Negra | creamy mushroom sauce

Mandarijn
bavarois | chocoladetruffel | spongecake | kaneelcrème | mandarijnen-kardemomsorbet
tangerine | bavarois | chocolate truffle | cinnamon cream | tangerine cardamom sorbet

€ 67,-


Menu van de chef (4 gangen / 4 courses)           € 67,-  p.p.
Wilt u het menu uitbreiden naar 5 of 6 gangen?    € 10,- p.p. per gang
(keuze van de chef)

Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”






WIJNEN

Mag ik u iets vertellen over onze wijnen?

Naast mooie gerechten wil ik ook graag passende wijnen serveren. Bij elk nieuw menu proeven wij de wijnen door voor het wijnarrangement. Wij stellen het wijnarrangement met het team vast, waarbij we verschillende wijnen bij elk gerecht proeven. Het resultaat hiervan mag u ervaren in ons restaurant.

Daarnaast kan ik met trots onze wijnkaart presenteren met wijnen uit de gehele wereld. Opvallend op onze kaart is de grote hoeveelheid Portugese wijnen. Door mijn vele bezoeken aan dit land kan ik u de diversiteit van de Portugese wijnen op onze wijnkaart laten zien.

Wij bieden u een keuze uit verschillende open wijnen, wat u de gelegenheid geeft een groot aantal verschillende wijnen te proeven. We voorzien u graag van advies bij uw wijnkeuze, zodat wij uw lunch of diner tot een complete ervaring kunnen maken.

Frank Velthuyse – Maître

“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”

Bel ons