MENUKAART

PRACHTIGE GERECHTEN UIT ONZE KEUKEN

VOORGERECHTEN

Burrata
gelei van gazpacho | auberginekaviaar | courgettespaghetti | luchtige tomatenmayonaise
burrata | gazpacho jelly | egg plant caviar | spaghetti of courgette | tomato mayonnaise froth
20

Tonijn
sushirijst | wortel-wasabicrème | komkommer | wagamegel | tai-soy vinaigrette  
tuna |sushi rice | carrot wasabi cream | cucumber | wagame jelly | tai soy vinaigrette
27

Zalm
gerookt | venkelcompote | haringkaviaar | kwartelei | mierikswortelmayonaise | kropsla
smoked salmon | hearing caviar | fennel compote | quail egg | horsereddish mayonnaise | green salad
24

Kippendij
geglaceerd | groentensalade | hoisin | cashewnoot | krokante noedels | sesamdressing
glaced chicken | vegetable salad | hoisin | cashew | crispy noodles | sesame dressing
23

 Saltimbocca
kalfstartaar | Pata Negra ham | gefrituurde salie | truffelcrème | kalfsvinaigrette
saltimbocca | veal tartar | Pata Negra ham | fried sage | truffle cream | veal vinaigrette
26

Indien u specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart. 

HOOFDGERECHTEN

Rog
pijlstaart-inktvis | La ratte aardappel | wortel-steranijspuree | vadouvansaus
ray wing | squid | La Ratte potato | carrot star anis puree | vadouvan sauce
36

Risotto
truffelsalsa | gebakken spiegelei | Parmezaan | saus van paddenstoelen
risotto | truffle salsa | fried egg | parmesan | mushroom sauce
28

Lengfilet
ratatouille | bouquetgarnaal | aardappelkrokant | parelcouscous | dragon-vissaus
lang filet | ratatouille | bouquet shrimp | crispy potato | pearl cousocous | tarragon fish sauce
32

Flat Iron steak
knoflookrösti | ui, spek, champignons | gebraiseerde little gem | jus van rookvlees
flat iron steak | garlic rösti | onion, bacon, mushroom | braised little gem | gravy of smoked beef
37

Parelhoen
ravioli van Portobello | orzo | pastinaak | aspergetip | romige gevogeltesaus
guinea-fowl | ravioli of mushroom | orzo | parsnip | asparagus | creamy poultry sauce
34

Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

NAGERECHTEN

Tropicana
mangocremeux | panna cotta van yoghurt en sereh | passievruchtsorbet |kokosparels | pandancrème
mango cremeux | panna cotta of yoghurt and sereh | passionfruit sorbet | coconut pearls | pandan cream
17

Aardbei
gemarineerd | bavarois | citruscurd |
witte-chocoladecrumble | aardbeien-roomijs
strawberry | marinated | bavarois | lemon curd | white chocolate crumble | strawberry ice cream
17

Kaas
selectie van verschillende kazen | rozijnen-vijgenbrood | walnoot | druif
selection of cheese | fig | raisin bread | walnut | grape
18

Indien u specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

MENU VAN DE CHEF

Tonijn
sushirijst | wortel-wasabicrème | komkommer | wagamegel | tai-soy vinaigrette 
tuna |sushi rice | carrot wasabi cream | cucumber | wagame jelly | tai soy vinaigrette

Lengfilet

ratatouille | bouquetgarnaal | aardappelkrokant | parelcouscous | dragon-vissaus
lang filet | ratatouille | bouquet shrimp | crispy potato | pearl couscous | tarragon fish sauce

Flat Iron steak
knoflookrösti | ui, spek, champignons | gebraiseerde little gem | jus van rookvlees
flat iron steak | garlic rösti | onion, bacon, mushroom | braised little gem | gravy of smoked beef

Aardbei
gemarineerd | bavarois | citruscurd | witte-chocoladecrumble | aardbeien-roomijs
strawberry | marinated | bavarois | lemon curd | white chocolate crumble | strawberry ice cream


Menu van de chef (4 gangen / 4 courses)            € 72,-  p.p.
Wilt u het menu uitbreiden naar 5 of 6 gangen?    € 12,- p.p. per gang
(keuze van de chef)

Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”






WIJNEN

Mag ik u iets vertellen over onze wijnen?

Naast mooie gerechten wil ik ook graag passende wijnen serveren. Bij elk nieuw menu proeven wij de wijnen door voor het wijnarrangement. Wij stellen het wijnarrangement met het team vast, waarbij we verschillende wijnen bij elk gerecht proeven. Het resultaat hiervan mag u ervaren in ons restaurant.

Daarnaast kan ik met trots onze wijnkaart presenteren met wijnen uit de gehele wereld. Opvallend op onze kaart is de grote hoeveelheid Portugese wijnen. Door mijn vele bezoeken aan dit land kan ik u de diversiteit van de Portugese wijnen op onze wijnkaart laten zien.

Wij bieden u een keuze uit verschillende open wijnen, wat u de gelegenheid geeft een groot aantal verschillende wijnen te proeven. We voorzien u graag van advies bij uw wijnkeuze, zodat wij uw lunch of diner tot een complete ervaring kunnen maken.

Frank Velthuyse – Maître

“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”