MENUKAART

PRACHTIGE GERECHTEN UIT ONZE KEUKEN

VOORGERECHTEN

Rundertartaar
crème van truffelsalsa | champignonpuree | oude brokkelaar | aceto balsamico
beef | tartar | truffle salsa cream | puree of mushroom | old crumble cheese | aceto balsamic
21

Zalm
cannelloni | aardappelmousse | zuurkool | mosterd-kerrieschuim
salmon | cannelloni potato mousse | sauerkraut | mustard curry froth
22

Eendenborst
gerookt | blauwe kaas | vijg | aardpeer | cashewnoot | bospeendressing
duck breast | smoked | vig | blue cheese | cashew | carrot dressing | Jerusalem artichoke
23

Tonijn
millefeuille | pappadum | ponzusalade | wagame | wasabimayonaise | noriten
tuna | mille feuille | pappadum | ponzu salad | wagame | wasabi mayonaise | seaweed crackers
26

Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart. 

HOOFDGERECHTEN

Snoekbaarsfilet
gestoofde kalfswang | ravioli van Portobello | knolselderij | kalfsjus
pike pearch | braised veal cheek | ravioli of Portobello mushroom | turnip celery | veal gravy
33

Kalfsrib-eye
krokante zwezerik | pommes marquise | sjalotcompote | gepofte tomaat | sjalottenjus
veal rib-eye | crispy sweetbread | mashed potato | shallot compote | puffed tomato | shallot gravy
36

Zeeduivel
auberginecompote | gezouten citroen | antiboise | basilicumpesto | venkel
monkfish | eggplant | salted lemon | antiboise | basil pesto | fennel
34

Hollandse landhoender
pastinaak | eendenlever |courgette bombe | king boleet | gevogeltesaus
Dutch fowl | parsnip | duck liver | courgette bombe | king mushroom | poultry sauce
32

Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

NAGERECHTEN

Peer
bavarois | crème van kaneel | walnoot | tonkabonenroomijs | chocoladebombe met kardamom
pear | cream of cinnamon | walnut | tonka beans ice crea, | chocolate bombe with cardamom
16

Montelimar
bavarois | vanille panna cotta | crème van gecondenseerde melk | merengue | crumble
montelimar bavarois | vanilla panna cotta | cream of condensed milk | merengue | crumble
16

Kaas
selectie van verschillende kazen | rozijnen-vijgenbrood | walnoot | druif
selection of cheese | fig | raisin bread | walnut | grape
18

Open dessertwijnen per glas € 8,75
Koffie
Koffie/thee met friandises
€ 6,95
Speciale koffie                          € 12

Indien u specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

MENU

Rundertartaar
crème van truffelsalsa | champignonpuree | oude brokkelaar | aceto balsamico
beef | tartar | truffle salsa cream | puree of mushroom | old crumble cheese | aceto balsamic

Snoekbaarsfilet
gestoofde kalfswang | ravioli van Portobello | knolselderij | kalfsjus
pike pearch | braised veal cheek | ravioli of Portobello mushroom | turnip celery | veal gravy

Hollandse landhoender
pastinaak | Serranoham | courgette bombe | king boleet | gevogeltesaus
Dutch fowl | parsnip | Spanish dried ham | courgette bombe | king mushroom | poultry sauce

Montelimar
bavarois | vanille panna cotta | crème van gecondenseerde melk | merengue | crumble
montelimar bavarois | vanilla panna cotta | cream of condensed milk | merengue | crumble


Menu van de chef (4 gangen / 4 courses)          € 67,-  p.p. per tafel

Menu van de chef (5 gangen / 5 courses)          € 77,- p.p. per tafel

Menu van de chef (6 gangen / 6 courses )          € 87,- p.p. per tafel

Bijpassend glas wijn                                                € 8,75

Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”

WIJNEN

Mag ik u iets vertellen over onze wijnen?

Naast mooie gerechten wil ik ook graag passende wijnen serveren. Bij elk nieuw menu proeven wij de wijnen door voor het wijnarrangement. Wij stellen het wijnarrangement met het team vast, waarbij we verschillende wijnen bij elk gerecht proeven. Het resultaat hiervan mag u ervaren in ons restaurant.

Daarnaast kan ik met trots onze wijnkaart presenteren met wijnen uit de gehele wereld. Opvallend op onze kaart is de grote hoeveelheid Portugese wijnen. Door mijn vele bezoeken aan dit land kan ik u de diversiteit van de Portugese wijnen op onze wijnkaart laten zien.

Wij bieden u een keuze uit verschillende open wijnen, wat u de gelegenheid geeft een groot aantal verschillende wijnen te proeven. We voorzien u graag van advies bij uw wijnkeuze, zodat wij uw lunch of diner tot een complete ervaring kunnen maken.

Frank Velthuyse – Maître

“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”

Call Now ButtonBel ons