MENUKAART

PRACHTIGE GERECHTEN UIT ONZE KEUKEN

VOORGERECHTEN

Geitenkaas
tzatziki | crème van zoete aardappel | bospeen | yoghurt-mintdressing | croutons
goat cheese | tzatziki | sweet potato cream | carrot | croutons | yoghurt mint dressing
18

Tonijn
ceviche | zoetzure sjalot | mais | edemame | wasabimayonaise | gepofte spelt
tuna | ceviche | sweet sour shallot | sweetcorn | edamame | wasabi mayonaise | puffed barley
24

Ravioli van kreeft
soepje van Cevenne-ui | venkelcompote | kreeftenschuim | kreeftenolie
ravioli of lobster | soup of Cevenne onion | fennel compote | lobster froth | lobster oil
19

Kippendij
geglaceerd | groentensalade | hoisin | cashewnoot | krokante noedels | sesamdressing
glaced chicken | vegetable salad | hoisin | cashew | crispy noodles | sesame dressing
21

 Surf & Turf
gemarineerde kreeft | rundertartaar | luchtige kerriemayonaise | tomatenvinaigrette
marinated lobster | beef tartar | curry mayonnaise | tomato vinaigrette
27

Indien u specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart. 

HOOFDGERECHTEN

Zeeduivel
langoustine | ratatouille | koriander | parelcouscous | Noilly Prat saus
monkfish | langoustine | ratatouille | coriander | couscous | Noilly Prat sauce
35

Risotto
vers geschaafde truffel | gebakken spiegelei | Parmezaan | saus van paddenstoelen
risotto | fresh truffle | fried egg | parmesan | mushroom sauce
27

Kabeljauw
gestoofde kalfswang | truffel | knolselderij | lenteui | Portobello duxelles | lichte kalfsjus
cod | stewed veal cheek | truffle | celeriac | spring onion | Portobello duxelles | veal gravy
37

Ossenhaas
mosterdrösti | ui, spek, champignons | gebraiseerde little gem | jus van rookvlees
tenderloin | mustard rösti | onion, bacon, mushroom | braised little gem | gravy of smoked beef
42
(met eendenlever +/- 40 gram: supplement €14)

Parelhoen
kreeft | risotto | knoflookconfit | kwartelei | romige kreeftensaus
lobster | guinea-fowl | quail egg | parmesan | risotto | garlic confit | creamy lobster sauce
36

Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

NAGERECHTEN

Frambozen
bavaroise | citroengras-yoghurtijs | citrusmarshmallow |
witte-chocoladecrème | Victoriabeslag
raspberry | bavaroise | lemongrass yoghurt ice cream | lemon marshmallow |
white chocolate cream | almond crispie

16

Kersen
parfait | amandelcrunch | kriekbier-siroop | crème Suisse |kersencrème | witte chocolade
cherry | parfait | almond crunch | cherry beer | Crème Suisse |
cherry cream | white chocolate
16

Kaas
selectie van verschillende kazen | rozijnen-vijgenbrood | walnoot | druif
selection of cheese | fig | raisin bread | walnut | grape
18

Indien u specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

KREEFTENMENU

Surf & Turf
gemarineerde kreeft | rundertartaar | luchtige kerriemayonaise | tomatenvinaigrette
marinated lobster | beef tartar | curry mayonnaise | tomato vinaigrette

Ravioli van kreeft
soepje van Cevenne-ui | venkelcompote | kreeftenschuim | kreeftenolie
ravioli of lobster | soup of Cevenne onion | fennel compote | lobster froth | lobster oil

Kreeft
parelhoen | kwartelei | Parmezaan | risotto | knoflookconfit | romige kreeftensaus
lobster | guinea-fowl | quail egg | parmesan | risotto | garlic confit | creamy lobster sauce

Kersen
parfait | amandelcrunch | kriekbier-siroop | crème Suisse | kersencrème | witte chocolade cherry | parfait | almond crunch | cherry beer | crème Suisse | cherry cream | white chocolate


Menu van de chef (4 gangen / 4 courses)           € 69,-  p.p.
Wilt u het menu uitbreiden naar 5 of 6 gangen?    € 11,- p.p. per gang
(keuze van de chef)

Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”






WIJNEN

Mag ik u iets vertellen over onze wijnen?

Naast mooie gerechten wil ik ook graag passende wijnen serveren. Bij elk nieuw menu proeven wij de wijnen door voor het wijnarrangement. Wij stellen het wijnarrangement met het team vast, waarbij we verschillende wijnen bij elk gerecht proeven. Het resultaat hiervan mag u ervaren in ons restaurant.

Daarnaast kan ik met trots onze wijnkaart presenteren met wijnen uit de gehele wereld. Opvallend op onze kaart is de grote hoeveelheid Portugese wijnen. Door mijn vele bezoeken aan dit land kan ik u de diversiteit van de Portugese wijnen op onze wijnkaart laten zien.

Wij bieden u een keuze uit verschillende open wijnen, wat u de gelegenheid geeft een groot aantal verschillende wijnen te proeven. We voorzien u graag van advies bij uw wijnkeuze, zodat wij uw lunch of diner tot een complete ervaring kunnen maken.

Frank Velthuyse – Maître

“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”