
MENUKAART
PRACHTIGE GERECHTEN UIT ONZE KEUKEN
VOORGERECHTEN
DEZE KAART IS NOG T/M 8 NOVEMBER BESCHIKBAAR. KIJK BIJ “SPECIALE ACTIES”VOOR HET MENU VAN 12 NOVEMBER T/M 20 DECEMBER.
ZALM
VERS | TARTAAR | TOSTADA | AVOCADO | AARDAPPELCRÈME |RETTICH | SESAMDRESSING
SALMON | FRESH | TARTAR | TOSTADA | AVACADO | POTOTA CREAM | RETTICH | SESAME DRESSING
24
RIB-EYE
GEROOKT | KWARTELEI | RODE UI | KAPPERTJES | AUGURK | KRUIDENMAYONAISE
RIB EYE | SMOKED | QUAILL EGG | RED ONION | CAPERS | GURKIN | HERB MAYONAISE
26
“CHEFS” STEAK TARTAAR
RUND | BRIOCHE | GEPOCHEERD HOEVE EI | CAESER SCHUIM GRANO PADANO
VEAL TARTAR | BRIOCHE | POACHED EGG | CAESAR FROTH | GRANO PADANO
25
BURRATA
COURGETTE | HONINGTOMAAT | BASILICUM | EIERCRÈME | WORTEL | CROUTONS
BURRATA | TOMATO | COURGETTE | BASIL | EGG CREAM | CARROT | CROUTONS
23
TONIJN
CEVICHE | SJALOT | EDAMAME | SPELT | KORIANDER | WASABI
CEVICHE | TUNA | SHALLOT | EDAMAME | SPELT WHEAT | CILANTRO | WASABI
27
Indien u specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

DEZE KAART IS NOG T/M 8 NOVEMBER BESCHIKBAAR. KIJK BIJ “SPECIALE ACTIES”VOOR HET MENU VAN 12 NOVEMBER T/M 20 DECEMBER.
HOOFDGERECHTEN
SNOEKBAARSFILET
ZUURKOOL | MOUSSELINE | KROKANTE AARDAPPEL | ZEEKRAAL | ROMIGE MOSTERDSAUS
PIKE PEARCH FILLET | SAUERKRAUT | CRISPY POTATO | MOUSSELINE | SAMPHIRE | CREAMY MUSTARD SAUCE
35
TRUFFELRISOTTO
GEPOCHEERD EI | PARMEZAAN | KORAALTUILLE | ROMIGE SOJA-CHAMPIGNONSAUS
TRUFFLE RISOTTO | POACHED EGG | PARMESAN | CORAL TUILLE SOY MUSHROOM SAUCE
31
ENTRECOTE
CHIMICHURRI | GEGRILDE LITTLE GEM | BOLEET | AARDAPPELGRATIN | SJALOTSAUS
ENTRECOTE | CHIMICHURRI | GRILLED LITTLE GEM | MUSHROOM POTATO GRATIN | SHALLOT GRAVY
42
EENDENBORST
ZOETE AARDAPPEL | EENDENLEVER | SINAASAPPEL | VENKEL | POLENTA | JUS VAN TIJM
DUCK BREAST | SWEET POTATO | DUCKLIVER | ORANGE | FENNEL | POLENTA | THYME GRAVY
37
‘CATCH OF THE DAY’
DAGPRIJS
Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.


DEZE KAART IS NOG T/M 8 NOVEMBER BESCHIKBAAR. KIJK BIJ “SPECIALE ACTIES”VOOR HET MENU VAN 12 NOVEMBER T/M 20 DECEMBER.
NAGERECHTEN
MANDARIJN
BAVAROIS | SPECULAASCRÈME | GESUIKERDE PECAN | BASTOGNECRUMBLE | VANILLE-IJS
TANGERINE BAVAROIS | GINGERBREAD CREAM | CANDIED PECANS | COOKIE CRUMBLE | VANILLA ICE CREAMBAVAROIS |
17
CHEESECAKE
BLAUWE BES | BASTOGNE | KERSENCRÈME | MERENGUE | YOGHURTIJS
CHEESECAKE | BLUEBERRY | CRUMBLE | CHERRY CREAM | MERENGUE | YOGHURT ICE CREAM
17
KAAS
SELECTIE VAN KAZEN | ROZIJNEN-VIJGENBROOD | WALNOOT DRUIF
SELECTION OF CHEESE | FIG | RAISIN BREAD | WALNUT | GRAPE
18
Indien u specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.
DIT MENU IS NOG T/M 8 NOVEMBER BESCHIKBAAR.
KIJK BIJ “SPECIALE ACTIES”VOOR HET MENU VAN 12 NOVEMBER T/M 20 DECEMBER.
HERFSTMENU
INCLUSIEF AMBACHTELIJK ZUURDESEMBROOD EN GEZOUTEN BOTER
AMUSE
RODE BIET | OUDE KAAS | BIESLOOK
ZALM
VERSE ZALMTARTAAR | TOSTADA | AVOCADO | RETTICH | HOLLANDSE GARNAALTJES
FRESH SALMON TARTAR | TOSTADA | AVOCADO | RETTICH | DUTCH SHRIMPS
ENTRECOTE
CHIMICHURRI | GEGRILDE LITTLE GEM | AARDAPPELGRATIN | BOLEET | SJALOTSAUS
ENTRECOTE | CHIMICHURRI | GRILLED LITTLE GEM | POTATO GRATIN | MUSHROOM | SHALLOT GRAVY
MANDARIJN
BAVAROIS | SPECULAASCRÈME | GESUIKERDE PECAN | BASTOGNECRUMBLE | VANILLE-IJS
TANGERINE BAVAROIS | GINGERBREAD CREAM | CANDIED PECANS | COOKIE CRUMBLE | VANILLA ICE CREAM
57,50
UITBREIDEN MET EEN 4e GANG
TRUFFELRISOTTO
GEPOCHEERD EI | PARMEZAAN | KORAALTUILLE | ROMIGE SOJA-CHAMPIGNONSAUS
TRUFFLE RISOTTO | POACHED EGG | PARMESAN | CORAL TUILLE | SOY MUSHROOM SAUCE
12

HERFSTMENU (3 gangen) € 57,50 p.p.
HERFSTMENU (4 gangen) € 12,- p.p. per gang extra
Wilt u het menu uitbreiden naar 5 of 6 gangen? € 12,- p.p. per gang extra
(keuze van de chef)
Bijpassende wijn € 9,25 per glas
Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.
“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”
WIJNEN
Mag ik u iets vertellen over onze wijnen?
Naast mooie gerechten wil ik ook graag passende wijnen serveren. Bij elk nieuw menu proeven wij de wijnen door voor het wijnarrangement. Wij stellen het wijnarrangement met het team vast, waarbij we verschillende wijnen bij elk gerecht proeven. Het resultaat hiervan mag u ervaren in ons restaurant.
Daarnaast kan ik met trots onze wijnkaart presenteren met wijnen uit de gehele wereld. Opvallend op onze kaart is de grote hoeveelheid Portugese wijnen. Door mijn vele bezoeken aan dit land kan ik u de diversiteit van de Portugese wijnen op onze wijnkaart laten zien.
Wij bieden u een keuze uit verschillende open wijnen, wat u de gelegenheid geeft een groot aantal verschillende wijnen te proeven. We voorzien u graag van advies bij uw wijnkeuze, zodat wij uw lunch of diner tot een complete ervaring kunnen maken.
Frank Velthuyse – Maître


“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”