MENUKAART

PRACHTIGE GERECHTEN UIT ONZE KEUKEN

VOORGERECHTEN

Kalfstartaar
truffelwafel | gedroogde pommedori | truffelschuim | parmezaan | roquette
veal tartar | truffle waffle | dried tomato | truffle froth | Parmesan cheese | roquette
22

Zalm
gerookt | aardappelcrème | tuinkers | kwartelei | haringkaviaar | romige dressing
salmon | smoked | potato cream | garden cress | quail egg | herring caviar | creamy dressing
23

Tonijn
ceviche | bouquet garnaal | ingelegde sjalot | edamame | koriander | gepofte spelt
tuna | ceviche | shrimp | daikon | shallot | edamame | coriander | puffed weed
24

Burrata
bietenmousse | pistachecrumble | La Ratte | Granny Smith | balsamicovinaigrette
burrata | beetroot mousse | pistachio crumble | La Ratte potato | Granny Smith | balsamic vinegar
18

Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart. 

HOOFDGERECHTEN

Kabeljauw
kreeftenravioli | doperwtencrème | venkel | dragon | romige kreeftensaus
cod | lobster ravioli | peas cream | fennel | tarragon | creamy lobster sauce
36

Black Angus sukade
rosé gebraden | truffelsoufflé | aspergetips | pastinaak | sjalottenjus
black angus steak | medium rare | truffle soufflé | asparagus tip | parsnip | shallot gravy
34

Tarbot
gestoofde kalfswang | knolselderij | portobello duxelles | lenteui | kalfsjus
turbot | stewed veal check | celeriac | portobello duxelles | spring onion | veal gravy
48

Eendenborst
zoete aardappelpuree | polenta | oesterzwam | jus van honing en tijm
duck breast | sweet potato |  polenta | mushroom | honey thyme gravy
33

Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

NAGERECHTEN

Bloedsinaasappel
bavarois | slagroomtruffel | sinaasappel | cacaocrème | mangosorbet
blood orange | bavarois | creamy chocolate truffle | orange | cacao cream | mango sorbet
16

Ananas
specerijensiroop | pandancrème | kokosgel | mango sorbet | gedroogde ananas
pineapple | seasoning sirop | pandan cream | coconut gel | mango sorbet | dried pine apple
16

Kaas
selectie van verschillende kazen | rozijnen-vijgenbrood | walnoot | druif
selection of cheese | fig | raisin bread | walnut | grape
18

Open dessertwijnen per glas € 9,25
Koffie/thee met friandises € 7,50
Speciale koffie                          € 12

Indien u specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

MENU

Kalfstartaar
truffelwafel | gedroogde pommedori | truffelschuim | parmezaan | roquette
veal tartar | truffle waffle | dried tomato | truffle froth | roquette

Risotto
truffel | spiegeleitje | romige gevogeltesaus | crazy pea
risotto | truffle | crazy pea | fried egg | creamy poultry sauce

Black Angus sukade
rosé gebraden | truffelsoufflé | aspergetips | pastinaak | sjalottenjus
black angus steak | medium rare | truffle soufflé | asparagus tip | parsnip | shallot gravy

Bloedsinaasappel
bavarois | slagroomtruffel | sinaasappel | cacaocrème | mangosorbet
blood orange | bavarois | creamy chocolate truffle | orange | cacao cream | mango sorbet
€ 67,-


Menu van de chef (6 gangen / 6 courses)           € 87,-  p.p.

Menu van de chef (5 gangen / 5 courses)          € 77,- p.p.

Menu van de chef (4 gangen / 4 courses )  € 67,- p.p.

Bijpassend glas wijn                                              € 9,25

Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”






WIJNEN

Mag ik u iets vertellen over onze wijnen?

Naast mooie gerechten wil ik ook graag passende wijnen serveren. Bij elk nieuw menu proeven wij de wijnen door voor het wijnarrangement. Wij stellen het wijnarrangement met het team vast, waarbij we verschillende wijnen bij elk gerecht proeven. Het resultaat hiervan mag u ervaren in ons restaurant.

Daarnaast kan ik met trots onze wijnkaart presenteren met wijnen uit de gehele wereld. Opvallend op onze kaart is de grote hoeveelheid Portugese wijnen. Door mijn vele bezoeken aan dit land kan ik u de diversiteit van de Portugese wijnen op onze wijnkaart laten zien.

Wij bieden u een keuze uit verschillende open wijnen, wat u de gelegenheid geeft een groot aantal verschillende wijnen te proeven. We voorzien u graag van advies bij uw wijnkeuze, zodat wij uw lunch of diner tot een complete ervaring kunnen maken.

Frank Velthuyse – Maître

“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”

Call Now ButtonBel ons