
MENUKAART
PRACHTIGE GERECHTEN UIT ONZE KEUKEN
VOORGERECHTEN
Rundertartaar
Pata Negra | kerrie-knoflookschuim | Black Bussummer | krokante aardappelgranulaat
beef tartar | Pata Negra ham | curry garlic froth | old cheese | crispy potato
24
Makreel
radijs | komkommer | avocado | asperges | luchtige kruidenmayonaise | brick
mackerel | radish | cucumber | avocado | asparagus | herb mayonnaise | brick
22
Carpaccio tomaat
tosti Gooise Pikante | pestomousse | pijnboompitjes | romige-tomatendressing
tomato carpaccio | cheese sandwich | pine nuts | pesto mousse | creamy tomato dressing
18
Tonijn
ceviche | kreeft | daikon | ingelegde sjalot | edamame | koriander | gepofte spelt
tuna | ceviche | lobster | daikon | shallot | edamame | coriander | puffed weed
28
Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

HOOFDGERECHTEN
Tarbot
aardappelmousseline | Hollandse garnaal | vadouvan | beurre noissette | hazelnoot
turbot | potato mousseline | Dutch shrimp | vadouvan | beurre noisette | hazelnut
48
Lam
lamsstoof | pana puri | pastinaak | asperges | lamsoor | bonenkruid-jus
lamb | stewed lamb | pana puri | parsnip | asparagus | sea lavender | savoury gravy
35
Zwezerik
fricassee | gnocchi | kalswang | bundelzwam | asperges | sjalotjus
thymus | fricassee | gnocchi | veal cheeck | mushroom | asparagus | shallot gravy
36
Zeebaars
gamba | venkelsalade | truffelaardappel | zeekraal | romige-citrussaus
seabass | shrimp | fennel salad | truffle potato | samphire | creamy citrus sauce
34
Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.


NAGERECHTEN
Framboos
bavarois | vanillecrème | yoghurtsorbet | witte-chocoladecrumble | frambozen-spongecake
raspberry | bavarois | vanilla cream | yoghurt sorbet | white chocolate crumble | raspberry sponge cake
16
Ananas
specerijensiroop | pandancrème | kokosgel | mango sorbet | gedroogde ananas
pineapple | seasoning sirop | pandan cream | coconut gel | mango sorbet | dried pine apple
16
Kaas
selectie van verschillende kazen | rozijnen-vijgenbrood | walnoot | druif
selection of cheese | fig | raisin bread | walnut | grape
18
Open dessertwijnen per glas € 8,75
Koffie/thee met friandises € 6,95
Speciale koffie € 12
Indien u specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.
MENU
Makreel
avocado | komkommer | asperges | luchtige kruidenschuim | brick
mackerel | radish | cucumber | avocado | asparagus | herb mayonnaise | brick
Zeebaars
gamba | venkelsalade | truffelaardappel | zeekraal | romige-citrussaus
seabass | shrimp | fennel salad | truffle potato | samphire | creamy citrus sauce
Lam
lamsstoof | pana puri | pastinaak | asperges | lamsoor | bonenkruid-jus
lamb | stewed lamb | pana puri | parsnip | asparagus | sea lavender | savoury gravy
Framboos
bavarois | vanillecrème | yoghurtsorbet | witte-chocoladecrumble | frambozen-spongecake
raspberry | bavarois | vanilla cream | lime sorbet | white chocolate crumble | raspberry sponge cake

Menu van de chef (6 gangen / 6 courses) € 87,- p.p.
Menu van de chef (5 gangen / 5 courses) € 77,- p.p.
Menu van de chef (4 gangen / 4 courses ) € 67,- p.p.
Menu Expérience (3 gangen / 3 courses ) € 49,50 p.p.
(Alleen te bestellen op dinsdag, woensdag en donderdag)
Bijpassend glas wijn € 8,75
Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.
“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”
Menu Expérience
Coquille
saku | garnaal | wortel |
doperwten-dragonpuree | zeekraal | parelcouscous
Coquille | saku | shrimp | carrot | peas and tarragon puree | samphire | couscous
Black Angus steak
knoflookmousseline | knoopchampignons | asperges | saus van gerookt spek en salie
Black Angus steak | garlic mousseline | mushrooms | asparagues | sauce of smoked bacon and sage
Aardbeienbavarois
aardbeien in rozenwater en munt |
gel van rabarber | witte chocolade | spongecake
Strawberry bavarois | strawberries marinated in rose water and mint | white chocolate | sponge cake
Menu Expérience (3 gangen / 3 courses ) € 49,50 p.p.
(Alleen te bestellen op dinsdag, woensdag en donderdag o.v.v. Menu Expérience)
Dit menu verandert om de 5 weken.

WIJNEN
Mag ik u iets vertellen over onze wijnen?
Naast mooie gerechten wil ik ook graag passende wijnen serveren. Bij elk nieuw menu proeven wij de wijnen door voor het wijnarrangement. Wij stellen het wijnarrangement met het team vast, waarbij we verschillende wijnen bij elk gerecht proeven. Het resultaat hiervan mag u ervaren in ons restaurant.
Daarnaast kan ik met trots onze wijnkaart presenteren met wijnen uit de gehele wereld. Opvallend op onze kaart is de grote hoeveelheid Portugese wijnen. Door mijn vele bezoeken aan dit land kan ik u de diversiteit van de Portugese wijnen op onze wijnkaart laten zien.
Wij bieden u een keuze uit verschillende open wijnen, wat u de gelegenheid geeft een groot aantal verschillende wijnen te proeven. We voorzien u graag van advies bij uw wijnkeuze, zodat wij uw lunch of diner tot een complete ervaring kunnen maken.
Frank Velthuyse – Maître



“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”