
MENUKAART
PRACHTIGE GERECHTEN UIT ONZE KEUKEN
VOORGERECHTEN
Zeebaars
ceviche | bouquet garnaal | daikon | ingelegde sjalot | edamame | koriander | gepofte spelt
seabass | ceviche | shrimp | daikon | shallot | edamame | coriander | puffed weed
21
Ribeye
gerookt | eendenlevermousse | schorseneren | macadamia | krokante ui | truffelsalsa-vinaigrette
ribeye | smoked | duck liver mousse | salsify | macadamia | crispy onion | truffle salsa vinaigrette
23
Tonijn
ponzu marshmallow | sushirijst | zoetzure rettich | wagamegel | sesamdressing
tuna | ponzu marshmallow | sushi rice | sweet-sour radish | wagame gel | sesame dressing
24
Kalf
tartaar | oude kaas | Pata-Negraham | rode biet | cashewnoot | tomatenvinaigrette
veal | tartar | cheese | pata negra | beetroot | cashew nut | tomato vinegar
20
Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

HOOFDGERECHTEN
Tarbot
gestoofde kalfswang | ravioli van Portobello | knolselderij | lenteui | kalfsjus
turbot | stewed veal | mushroom ravioli | celery | spring onion | veal gravy
dagprijs
Eendenborst
eendenlever | pompoenpuree | polenta | bundelzwam | jus van honing en tijm
duck breast | duck liver | pumpkin puree | polenta | nameko | honey thyme gravy
36
Black Angus sukade
rosé gebraden | paddenstoelenbombe | knoflookmousseline rode-uimarmelade | sjalotjus
flat iron steak | mushroom bombe | garlic puree | red onion marmalade | shallot sauce
33
Kabeljauw
hutspot | ossenworst | piccalillygelei | bospeen | romige kappertjessaus
cod | ox sausage | piccalilli gel | carrot | creamy caper sauce
34
Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.


NAGERECHTEN
Mandarijn
bavarois | crème van kardamom | gluhweingel | roze peper merengue | speculaasroomijs
tangerine | bavarois | cardamom | gluhwwein gel | pink pepper merengue | speculaas ice cream
16
Ananas
specerijensiroop | pandancrème | kokosgel | yoghurt-serehsorbet | gedroogde ananas
pineapple | seasoning sirop | pandan cream | coconut gel | yoghurt sereh sorbet | dried pine apple
16
Kaas
selectie van verschillende kazen | rozijnen-vijgenbrood | walnoot | druif
selection of cheese | fig | raisin bread | walnut | grape
18
Open dessertwijnen per glas € 8,75
Koffie
Koffie/thee met friandises € 6,95
Speciale koffie € 12
Indien u specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.
MENU
Tonijn
ponzumarshmallow | sushirijst | zoetzure rettich | wagamegel sesamdressing
tuna | ponzu marshmallow | sushi rice | sweet-sour radish | wagame gel | sesame dressing
Kabeljauw
hutspot | ossenworst | picallilygelei | bospeen | romige kappertjessaus
cod | ox sausage | piccalilli gel | carrot | creamy caper sauce
Eendenborst
Hollands | pompoenpuree | polenta | bundelzwam | jus van honing en tijm
duckbreast | pumpkin puree | polenta | nameko | honey thyme gravy
Mandarijn
bavarois | crème van kardamom | gluhweingel | roze peper merengue | speculaasroomijs
tangerine | bavarois | cardamom | gluhwwein gel | pink pepper merengue | speculaas ice cream

Menu van de chef (4 gangen / 4 courses) € 67,- p.p. per tafel
Menu van de chef (5 gangen / 5 courses) € 77,- p.p. per tafel
Menu van de chef (6 gangen / 6 courses ) € 87,- p.p. per tafel
Bijpassend glas wijn € 8,75
Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.
“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”
WIJNEN
Mag ik u iets vertellen over onze wijnen?
Naast mooie gerechten wil ik ook graag passende wijnen serveren. Bij elk nieuw menu proeven wij de wijnen door voor het wijnarrangement. Wij stellen het wijnarrangement met het team vast, waarbij we verschillende wijnen bij elk gerecht proeven. Het resultaat hiervan mag u ervaren in ons restaurant.
Daarnaast kan ik met trots onze wijnkaart presenteren met wijnen uit de gehele wereld. Opvallend op onze kaart is de grote hoeveelheid Portugese wijnen. Door mijn vele bezoeken aan dit land kan ik u de diversiteit van de Portugese wijnen op onze wijnkaart laten zien.
Wij bieden u een keuze uit verschillende open wijnen, wat u de gelegenheid geeft een groot aantal verschillende wijnen te proeven. We voorzien u graag van advies bij uw wijnkeuze, zodat wij uw lunch of diner tot een complete ervaring kunnen maken.
Frank Velthuyse – Maître



“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”