MENUKAART

PRACHTIGE GERECHTEN UIT ONZE KEUKEN

VOORGERECHTEN

Tonijn
vers | tonijnzalf | gazpachogelei | ratatouille | garnaal | piri-pirimayonaise   
tuna | fresh | tuna cream | gazpacho jelly | ratatouille | shrimp | piri piri mayonnaise
27

Tomaat
tartaar | eiercrème | tomatenschuim | cashewnoot | olijf | feta | fleurons
tomato | tartar | egg cream | tomato froth | cashew nut | olive | feta cheese | fleurons
21

Paling
gerookt | aubergine | sushirijst | edamame | hoisin | ponzuparels
eel | smoked | egg-plant | sushi rice | edamame beans | hoisin | ponzu pearls
28

Wild zwijn
ham | Waldorfsalade | witlof | vijgenbrood | walnoot | sinaasappel | frambozenvinaigrette
wild boar | ham | Waldorf salad | chicory | fig bread | walnut | orange | raspberry vinaigrette
24

Pata Negra
gepocheerd ei | briochetoast | Parmezaanse kaas | romige speksaus
pata Negra ham | poached egg | brioche | parmesan cheese | creamy bacon sauce
27

Indien u specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart. 

HOOFDGERECHTEN

Eendenborst
five-spice karamel | gebakken polenta | wortelconfit | pompoen | gevogelte-bospeenjus
duck breast | five spice caramel | fried polenta | carrot confit | pumpkin | creamy poultry carrot sauce
35

Kalfslende
gestoofde kalfswang | hutspot | zilverui | gebakken bloemkool | mosterdjus
veal | stewed veal cheek | stew of onion and carrot | small onion | fried cauliflower | mustard gravy
38

Zeebaars
filet | rode-wijnrisotto | antiboise | rucola | basilicumpesto
skate wing | fillet | red wine risotto | antiboise | rucola | basil pesto
33

Snoekbaars
brandade | inktvis | krokante aardappel | warme laurier-tomatenvinaigrette
pike perch | squid | crispy potato | warm bay leaf tomato vinaigrette
34

Hertenrugfilet
aardappelgratin | stoofpeer |bietjes | King boleet | cranberrysaus
deer filet | gratin of potato | braised pear | beetroot | mushroom | cranberry sauce
40

Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

NAGERECHTEN

Kaneelparfait
appelcompote | five-spicecrème | gele room | Boerenjongens | pâte sucre
cinnamon parfait | apple compote | five spice cream | crème pattisier | ‘boerenjongens’ | pâte sucre
17

Banaan
gekarameliseerd | zoete rijst | chocolade ganache | bananencrème | kardemom-roomijs
banana | caramelized | sweet rice | chocolate ganache | banana cream | cardamom ice cream
17

Kaas
selectie van verschillende kazen | rozijnen-vijgenbrood | walnoot | druif
selection of cheese | fig | raisin bread | walnut | grape
18

Indien u specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

MENU

Tonijn
tartaar | tonijnzalf | gazpachogelei | ratatouille | garnaal | piri piri mayonaise  
tuna | tartar | tuna cream | gazpacho jelly | ratatouille | shrimp | piri piri mayonnaise

Snoekbaars
brandade | krokante aardappel | warme laurier-tomatenvinaigrette
pike perch | crispy potato | warm bay leaf tomato vinaigrette

Kalfslende
hutspot | krokante spek | zilverui | gebakken bloemkool | mosterdjus
veal | crispy bacon | stew of onion and carrot | small onion | fried cauliflower | mustard gravy

Banaan
gekarameliseerd | zoete rijst | chocolade ganache | bananencrème | kardemom-roomijs
banana | caramelized | sweet rice | chocolate ganache | banana cream | cardamom ice cream

Indien u specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven.
Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.


Menu van de chef ( 3 gangen / 3 courses) € 59,- p.p. (alleen te bestellen op dinsdag/woensdag /donderdag)
Menu van de chef ( 4 gangen / 4 courses) € 73,- p.p.
Wilt u het menu uitbreiden naar 5 of 6 gangen?    € 12,- p.p. per gang (keuze van de chef)


Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”






WIJNEN

Mag ik u iets vertellen over onze wijnen?

Naast mooie gerechten wil ik ook graag passende wijnen serveren. Bij elk nieuw menu proeven wij de wijnen door voor het wijnarrangement. Wij stellen het wijnarrangement met het team vast, waarbij we verschillende wijnen bij elk gerecht proeven. Het resultaat hiervan mag u ervaren in ons restaurant.

Daarnaast kan ik met trots onze wijnkaart presenteren met wijnen uit de gehele wereld. Opvallend op onze kaart is de grote hoeveelheid Portugese wijnen. Door mijn vele bezoeken aan dit land kan ik u de diversiteit van de Portugese wijnen op onze wijnkaart laten zien.

Wij bieden u een keuze uit verschillende open wijnen, wat u de gelegenheid geeft een groot aantal verschillende wijnen te proeven. We voorzien u graag van advies bij uw wijnkeuze, zodat wij uw lunch of diner tot een complete ervaring kunnen maken.

Frank Velthuyse – Maître

“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”