MENUKAART

PRACHTIGE GERECHTEN UIT ONZE KEUKEN

VOORGERECHTEN

Rund
tartaar | pestoschuim | gepocheerd ei | basilicum | tomatenvinaigrette
beef | tartar | poach egg | basil | pesto froth | tomato vinaigrette
21

Tonijn
oriëntaals | radijs | wagamegel | soja-marshmallow | sesamdressing
tuna | oriental | wagame jelly | soy marshmallow | sesame dressing
23

Asperges
gegrild | kreeft | Pata Negra | Comté kaas | meloen | dragon
grilled asparagus | lobster | Pata Negra | comté cheese | melon | terragon
31

Gamba
gemarineerd | wortelgelei | chorizo | komkommerchutney | gember-kerrievinaigrette
marinated shrimp | carrot jelly | chorizo | cucumber chutney |  ginger-curry vinaigrette
22

Aubergine
gepoft | gerookte paling | hoisin | sushirijst | ponzuparels | edamame
puffed eggplant | smoked eel | hoisin | sushi rice | ponzu pearls | edamame
27

Indien u specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart. 

HOOFDGERECHTEN

Tarbot
aardappelmousseline | asperges | zeekraal | anijszwam | Noilly Prat saus
turbot | mashed potato | asparagus | samphire | anis mushroom | Noilly Prat sauce
51

Lamsrugfilet
polenta | knoflookcrème | asperges | tuinbonen | lamsoor | bonenkruidjus
roasted lamb | garlic cream | asparagus | green beans | sea lavender | savoury gravy
36

Zalmfilet
venkel | asperges | doperwtencrème | dragon | hollandaisesaus
salmon | fennel | asparagus | pea cream | tarragon | hollandaise sauce
33

Ossenhaas
rösti | King Boleet | paprika | zoete ui | jus van gegrilde bacon
tenderloin | red pepper | sweet onion | mushroom | gravy of grilled bacon
42
 (met eendenlever +/- 40 gram: supplement €14)

Parelhoen
risotto | truffelsalsa | Parmezaan | Pata Negra | romige paddenstoelensaus
guinea-fowl | risotto | truffle salsa | parmesan | Pata Negra | creamy mushroom sauce
32


Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

NAGERECHTEN

Frambozen
bavaroise | citroengras-yoghurtijs | citrusmarshmallow |
witte-chocoladecrème | Victoriabeslag
raspberry | bavaroise | lemongrass yoghurt ice cream | lemon marshmallow |
white chocolate cream | almond crispie

16

Parfait
vanille | gele room | banaancrème | Griekse yoghurt | agave siroop | amandel
parfait | vanilla | pastry cream | greek yoghurt | agave sirop | almond
16

Kaas
selectie van verschillende kazen | rozijnen-vijgenbrood | walnoot | druif
selection of cheese | fig | raisin bread | walnut | grape
18

Indien u specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

MENU

Gamba
gemarineerd | wortelgelei | chorizo | komkommerchutney | gember-kerrievinaigrette
marinated shrimp | carrot jelly | chorizo | cucumber chutney | ginger-curry vinaigrette

Zalmfilet
venkel | asperges | doperwtencrème | dragon | hollandaisesaus
salmon | fennel | asparagus | pea cream | tarragon | hollandaise sauce

Lamsrugfilet
polenta | knoflookcrème | asperges | tuinbonen | lamsoor | bonenkruidjus
roasted lamb | garlic cream | asparagus | green beans | sea lavender | savoury gravy

Frambozen
bavaroise | citroengras-yoghurtijs | citrusmarshmallow |
witte-chocoladecrème | Victoriabeslag
raspberry | bavaroise | lemongrass yoghurt ice cream | lemon marshmallow |  white chocolate cream | almond crisp


Menu van de chef (4 gangen / 4 courses)           € 69,-  p.p.
Wilt u het menu uitbreiden naar 5 of 6 gangen?    € 11,- p.p. per gang
(keuze van de chef)

Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”






WIJNEN

Mag ik u iets vertellen over onze wijnen?

Naast mooie gerechten wil ik ook graag passende wijnen serveren. Bij elk nieuw menu proeven wij de wijnen door voor het wijnarrangement. Wij stellen het wijnarrangement met het team vast, waarbij we verschillende wijnen bij elk gerecht proeven. Het resultaat hiervan mag u ervaren in ons restaurant.

Daarnaast kan ik met trots onze wijnkaart presenteren met wijnen uit de gehele wereld. Opvallend op onze kaart is de grote hoeveelheid Portugese wijnen. Door mijn vele bezoeken aan dit land kan ik u de diversiteit van de Portugese wijnen op onze wijnkaart laten zien.

Wij bieden u een keuze uit verschillende open wijnen, wat u de gelegenheid geeft een groot aantal verschillende wijnen te proeven. We voorzien u graag van advies bij uw wijnkeuze, zodat wij uw lunch of diner tot een complete ervaring kunnen maken.

Frank Velthuyse – Maître

“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”