EEN CULINAIR

CADEAU

CADEAUBONNEN

Iemand verrassen met een cadeaubon van Restaurant Soigné! Wie wil dit nu niet 🙂

We hebben verschillende soorten cadeaubonnen. Het 3, 4 en 6 gangen culinair genieten bestaan uit een glas champagne als aperitief, het menu met een bijpassend wijnarrangement, tafelwater en koffie/thee met friandises om de avond af te sluiten. Let op; het 3 gangenmenu is alleen te bestellen op dinsdag, woensdag en donderdag.

U kunt ook kiezen voor een bon met een geldbedrag naar eigen keuze of verwen iemand met een culinaire avond voor thuis. Dit betreft onze Soigné@home menu’s om af te halen.

We kunnen de cadeaubon leuk voor u inpakken met een fles champagne/wijn of een setje olijfolie en azijn van het wijnhuis Pousio uit Portugal.

De cadeaubonnen zijn af te halen in het restaurant tijdens openingstijden. (Laat u dit ons vooraf even weten zodat we alle tijd voor u hebben). Indien u de cadeaubon opgestuurd wilt hebben dan kunnen wij dit uiteraard ook doen. Wij vragen u dan het bedrag over te maken en na betaling zullen wij uw bon versturen. Neemt u dan even contact met ons op voor de betalingsinstructies.

Wilt u een andere cadeaubon neemt u dan contact met ons op.
info@restaurantsoigne.nl of via 035-6936379


Cadeaus bestellen

  Gewenste cadeaubon:

  Cadeaubon 3 gangen culinair genieten €212,- (2 personen) (di/woe/don)
  Cadeaubon 4 gangen culinair genieten €265,- (2 personen)
  Cadeaubon 6 gangen culinair genieten €345,- (2 personen)
  Cadeaubon Soigné@home (3 gangen) €84,- ( 2 personen)
  Cadeaubon (geldbedrag)
  Fles Deutz Brut classic champagne €60,-
  Setje olijfolie, azijn en zout van Pousio €35,-

  Call Now ButtonBel ons