Valentijnsdag

Met liefde bereid

VALENTIJNSDAG@HOME

Wij moeten u helaas teleurstellen, het is niet meer mogelijk om voor Valentijnsdag te bestellen. Wij zijn deze dag geheel vol gereserveerd.

Speciaal voor deze week heeft de chef het 3- gangenmenu aangepast zodat u dit menu ook de volgende dag kan gebruiken. Het is dus  mogelijk het menu op zaterdag te bestellen en af te halen en op zondag ervan te genieten. Dit is ook te uit te breiden met een extra gang van kaas.  U kunt bestellen bij het “3-gangenmenu”.

♥♥♥♥

BESTEL DIRECT UW VALENTIJNSMENU@HOME

Valentijnsdag@home

ZONDAG 14 FEBRUARI

Wilt u het menu uitbreiden?

Bestellen VALENTIJNSDAG@HOME

Uw menu  is op te halen bij Restaurant Soigné (Kookatelier) op zondag 14 februari. Om drukte te voorkomen, hanteren wij tijdsblokken. Mocht de tijd u niet uitkomen, neemt u dan contact met ons op. De tijdsblokken zijn tussen 16 uur en 18.15 uur.

Wij kunnen helaas geen rekening houden met dieetwensen en uitzonderingen.

Uw bestelling is pas definitief als u van ons een bevestiging hebt ontvangen. Wij proberen dit dezelfde dag te versturen. Op maandag kan het iets langer duren i.v.m. ons weekend. LET OP: met bepaalde emailadressen belanden we geregeld in de spam. Checkt u daarom ook even uw spambox. Wij sturen u altijd een bevestiging toe.

Voor vragen kunt u altijd bellen met 06-44889890

ONZE MOGELIJKHEDEN

CONTACT

Heeft u vragen of wilt u graag reserveren? Neem contact op door
onderstaande formulier in te vullen. Wij reageren binnen 24u.