
HET ULTIEME GENIETEN
MENU ADIEU & MERCI
RESTAURANT SOIGNÉ DRAAGT PER 1 JANUARI 2026 HET STOKJE OVER AAN DE NIEUWE EIGENAREN CLAUDIA EN FABRICE PATAY VAN RESTAURANT DE GOEDE GOOIER IN BLARICUM
Mogen wij jullie gedag zeggen?
Dat doen we graag met een bijzondere afsluiting: ons menu Adieu & Merci.
Dit menu is te reserveren van woensdag 12 november t/m zaterdag 20 december, en is grotendeels geïnspireerd op de gerechten waarmee we in november 2007 begonnen — een knipoog naar ons eerste hoofdstuk, en een feestelijk eerbetoon aan alles wat Soigné heeft gemaakt tot wat het nu is.
MENU ADIEU & MERCI
INCLUSIEF AMBACHTELIJK ZUURDESEMBROOD EN GEZOUTEN BOTER
AMUSE
RODE BIET | OUDE KAAS | BIESLOOK
VERSE TONIJN
SUSHIRIJST | WAGAMEGEL | WASABIMAYONAISE | SOJAMARSHMALLOW | EDAMAME
TUNA | SUSHI RICE | WAGAME | WASABI MAYONAISE | SOY MARSHMALLOW | EDAMAME
SNOEKBAARS
GEROOKTE PALING | ZUURKOOL | MOUSSELINE | ZILVERUI |
KROKANTE AARDAPPEL | ROMIGE MOSTERDSAUS
PIKE PEARCH | SMOKED EEL | SAUERKRAUT | MOUSSELINE | SMALL ONION |
CRISPY POTATO | CREAMU MUSTARD SAUCE
HOLLANDSE EENDENBORST
PASTINAAKCRÈME | GEBAKKEN POLENTA | KING BOLEET |
EENDENLEVER | JUS VAN TIJM EN SJALOT
DUTCH DUCK BREAST | PARSNIP | FRIED POLENTA | MUSHROOM |
DUCK LIVER | GRAVY OF THYME AND SHALLOT
ANANAS
IN SPECERIJENSIROOP GEGAARD | SLAGROOMTRUFFEL | PANDANCRÈME |
KOKOSGEL | PECANNOOT | YOGHURT-SEREHIJS
PINEAPPLE | COOKED IN SPICED SYRUP | WHIPPED CREAM TRUFFLE |
PANDAN CREAM | COCONUT GEL | PECAN | YOGHURT SEREH ICE CREAM
4 GANGEN 72,50
UITBREIDEN MET EEN 5E GANG?
STEAK TARTAAR
RUND | BRIOCHE | CAESER SCHUIM | AMSTERDAMSE SMULLER | GRANO PADANO
BEEF TARTAR | BRIOCHE | AMSTERDAM ONIONS | CAESAR FROTH | GRANO PADANO
SUPPLEMENT 12,50
UITBREIDEN MET EEN 6E GANG?
SELECTIE VAN KAZEN
ROZIJNEN-VIJGENBROOD | WALNOOT DRUIF
SELECTION OF CHEESE | FIG | RAISIN BREAD | WALNUT | GRAPES.
SUPPLEMENT 13,50
BIJPASSENDE WIJN BIJ HET MENU:
9,25 PER GLAS
BESCHIKBAAR VAN WOENSDAG 12 NOVEMBER T/M ZATERDAG 20 DECEMBER
