SOIGNÉ@HOME

RESTAURANT – KOOKATELIER – SOIGNÉ@HOME

SOIGNÉ@HOME

3 gangenmenu
Nieuwe tijden vragen om nieuwe ideeën.  Sinds 1 juni 2020 bieden wij u de mogelijkheid om Soigné ook thuis te ervaren. Wij hebben met zorg een geweldig  3 gangenmenu voor thuis samengesteld welke elke week zal wisselen. Overheerlijk gerechten van de kaart die u met een kleine bereiding, alleen het hoofdgerecht, zo op tafel zet. Heerlijk met uw familie of met vrienden uitgebreid dineren.

Feestdagen!
Op de feestdagen verzorgen wij een mooi uitgebreid 4/ 5 of 6 gangenmenu. Houdt u de website in de gaten en kijk bij bestellen Soigné@home.

Soigné@home is te bestellen van dinsdag t/m zaterdag. U kunt het menu uitbreiden met een selectie mooie kazen en/of een broodarrangement en bijpassende wijnen. . Op zondag wordt het nieuwe menu voor de week erna op de webiste gepubliceerd. Kijkt u bij bestellen Soigné@home voor alle informatie.

“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”

ONZE MOGELIJKHEDEN

KONINGSDAG 

Elk jaar op koningsdag is het een feest voor de deuren van Soigné. We ontmoeten onze gasten onder het genot van een drankje, de aardbeien met chocola en de laatste jaren ook saté en oesters. Eindelijk na 2 jaar corona ziet het er naar uit dat dit geweldige feest eindelijk door kan gaan.

Op woensdag 27 april staan wij klaar en kunt u vanaf 12.00 uur t/m 17.30 uur. De aarbeien zijn dan alweer in de chocola gedipt. de champagne en prosecco staan koud en ook de oesters en saté zijn er  en dit alles omlijst door muziek! We gaan het grootst vieren.

We proosten uiteraard op de koning en op een geweldige dag die we eindelijk weer kunnen vieren! We zien u heel graag op woensdag 27 april!

CONTACT

Heeft u vragen of wilt u graag reserveren? Neem contact op door
onderstaande formulier in te vullen. Wij reageren binnen 24u.