SOIGNÉ@HOME

RESTAURANT – KOOKATELIER – SOIGNÉ@HOME

SOIGNÉ@HOME

3 gangenmenu
Nieuwe tijden vragen om nieuwe ideeen.  Sinds 1 juni 2020 bieden wij u de mogelijkheid om Soigné ook thuis te ervaren. Wij hebben met zorg een geweldig  3 gangenmenu voor thuis samengesteld welke elke week zal wisselen. Overheerlijk gerechten van de kaart die u met een kleine bereiding, alleen het hoofdgerecht, zo op tafel zet. Heerlijk met uw familie of met vrienden uitgebreid dineren.

Borrelschaal Riche
Een gezellige avond gepland met familie of vrienden en geen zin om hapjes te maken? Of heeft u een bedrijfsborrel en wilt u exclusieve hapjes serveren zonder er naar om te kijken?  Wij verzorgen nu ook een borrelschaal Riche. Deze kunt u bestellen vanaf twee personen 

BBQ pakket de Luxe
In de zomer is het ook mogelijk een zeer uitgebreid BBQ pakket de Luxe te bestellen. Heerlijk voor warme dagen in de tuin genieten van alle heerlijkheden van Soigné. Prachtig vlees, salades, brood, aoli en een dessert. 

Kerst@home
De gezelligste tijd van het jaar komt eraan. De kerstdagen! Blijft u thuis en wilt u optimaal genieten en niet lang in de keuken staan?  Op 24, 25 en 26 december kunt u  een overheerlijk 5 gangendiner voor thuis bestellen.  

“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”

ONZE MOGELIJKHEDEN

CONTACT

Heeft u vragen of wilt u graag reserveren? Neem contact op door
onderstaande formulier in te vullen. Wij reageren binnen 24u.