SOIGNÉ@HOME

RESTAURANT – KOOKATELIER – SOIGNÉ@HOME

SOIGNÉ@HOME

3 gangenmenu
Nieuwe tijden vragen om nieuwe ideeen.  Sinds 1 juni 2020 bieden wij u de mogelijkheid om Soigné ook thuis te ervaren. Wij hebben met zorg een geweldig  3 gangenmenu voor thuis samengesteld welke elke week zal wisselen. Overheerlijk gerechten van de kaart die u met een kleine bereiding, alleen het hoofdgerecht, zo op tafel zet. Heerlijk met uw familie of met vrienden uitgebreid dineren.

Extra te bestellen gerechten
Doordat er veel vraag is naar gerechten buiten het 3-gangenmenu om hebben wij besloten om extra ‘a la carte’ gerechten voor thuis op de kaart te zetten. Heeft u geen zin in een 3-gangenmenu maar liever alleen één of twee gerechtjes of wilt u  juist uw 3-gangenmenu uitbreiden dan kunt u deze ook online bestellen.

BBQ pakket de Luxe
In de zomer is het ook mogelijk om een uitgebreid BBQ pakket de Luxe te bestellen. Heerlijk voor warme dagen in de tuin genieten van alle heerlijkheden van Soigné. Prachtig vlees, salades, brood, aoli en een dessert.

Feestdagen
Op de feestdagen verzorgen wij een mooi uitgebreid 4/ 5 of 6 gangenmenu. Houdt u de website in de gaten en kijk bij bestellen Soigné@home.

Soigné@home is te bestellen van dinsdag t/m zondag. Op zondag wordt het nieuwe menu voor de week erna op de webiste gepubliceerd. Kijkt u bij bestellen Soigné@home voor alle informatie.

“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”

ONZE MOGELIJKHEDEN

CONTACT

Heeft u vragen of wilt u graag reserveren? Neem contact op door
onderstaande formulier in te vullen. Wij reageren binnen 24u.