MENUKAART

PRACHTIGE GERECHTEN UIT ONZE KEUKEN

VOORGERECHTEN

Tonijn
vers | tonijnzalf | gazpachogelei | ratatouille | garnaal | piri-pirimayonaise   
tuna | fresh | tuna cream | gazpacho jelly | ratatouille | shrimp | piri piri mayonnaise
27

Tomaat
tartaar | eiercrème | tomatenschuim | cashewnoot | olijf | feta | fleurons
tomato | tartar | egg cream | tomato froth | cashew nut | olive | feta cheese | fleurons
21

Zalm
gerookt | venkelcompote | haringkaviaar | kwartelei | mierikswortelmayonaise | kropsla
smoked salmon | hearing caviar | fennel compote | quail egg | horseradish mayonnaise | green salad
25

Wild zwijn
ham | Waldorfsalade | witlof | vijgenbrood | walnoot | sinaasappel | frambozenvinaigrette
wild boar | ham | Waldorf salad | chicory | fig bread | walnut | orange | raspberry vinaigrette
24

 Saltimbocca
kalfsrouleaux | Pata Negra ham | gefrituurde salie | truffelcrème | kalfsvinaigrette
saltimbocca | rouleaux of veal | Pata Negra ham | fried sage | truffle cream | veal vinaigrette
26

Indien u specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart. 

HOOFDGERECHTEN

Eendenborst
five-spice karamel | gebakken polenta | wortelconfit | pompoen | gevogelte-bospeenjus
duck breast | five spice caramel | fried polenta | carrot confit | pumpkin | creamy poultry carrot sauce
35

Kalfslende
gestoofde kalfswang | hutspot | zilverui | gebakken bloemkool | mosterdjus
veal | stewed veal cheek | stew of onion and carrot | small onion | fried cauliflower | mustard gravy
38

Rog
zeekraal | La ratte aardappel | wortel-steranijspuree | vadouvansaus
ray wing | samphire | La Ratte potato | carrot star anis puree | vadouvan sauce
36

Snoekbaars
brandade | inktvis | krokante aardappel | warme laurier-tomatenvinaigrette
pike perch | squid | crispy potato | warm bay leaf tomato vinaigrette
34

Hertenrugfilet
aardappelgratin | stoofpeer |bietjes | King boleet | cranberrysaus
deer filet | gratin of potato | braised pear | beetroot | mushroom | cranberry sauce
39

Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

NAGERECHTEN

Tropicana
mangocremeux | panna cotta van yoghurt en sereh | passievruchtsorbet |kokosparels | pandancrème
mango cremeux | panna cotta of yoghurt and sereh | passionfruit sorbet | coconut pearls | pandan cream
17

Banaan
gekarameliseerd | stickie rijst | chocolade ganache | bananencrème | kardemom-roomijs
banana | caramelized | stickie rice | chocolate ganache | banana cream | cardamom ice cream
17

Kaas
selectie van verschillende kazen | rozijnen-vijgenbrood | walnoot | druif
selection of cheese | fig | raisin bread | walnut | grape
18

Indien u specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

MENU VAN DE CHEF

Tonijn
vers | tonijnzalf | gazpachogelei | ratatouille | garnaal | piri piri mayonaise  
tuna | tartar | tuna cream | gazpacho jelly | ratatouille | shrimp | piri piri maynonaise

Snoekbaars
brandade | krokante aardappel | warme laurier-tomatenvinaigrette
pike perch | crispy potato | warm bay leaf tomato vinaigrette

Kalfslende
hutspot | krokante spek | zilverui | gebakken bloemkool | mosterdjus
veal | crispy bacon | stew of onion and carrot | small onion | fried cauliflower | mustard gravy

Banaan
gekarameliseerd | stickie rijst | chocolade ganache | bananencrème | kardemom-roomijs
banana | caramelized | stickie rice | chocolate ganache | banana cream | cardamom ice cream



Menu van de chef ( 4 gangen / 4 courses) € 73,-  p.p.
Menu van de chef ( 5 gangen / 5 courses) € 85,- p.p.
Menu van de chef ( 6 gangen / 6 courses) € 97,- p.p.

Restaurant Soigné 17 jaar!!
Op dinsdag, woensdag en donderdag kunt u genieten van een 3 gangenmenu met de klassiekers van de afgelopen jaren.
€ 51,- p.p. (€ 17,- per gang).

Het is mogelijk om het menu uit te breiden met extra gangen.
Deze aanbieding is geldig t/m 15 december.

Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”






WIJNEN

Mag ik u iets vertellen over onze wijnen?

Naast mooie gerechten wil ik ook graag passende wijnen serveren. Bij elk nieuw menu proeven wij de wijnen door voor het wijnarrangement. Wij stellen het wijnarrangement met het team vast, waarbij we verschillende wijnen bij elk gerecht proeven. Het resultaat hiervan mag u ervaren in ons restaurant.

Daarnaast kan ik met trots onze wijnkaart presenteren met wijnen uit de gehele wereld. Opvallend op onze kaart is de grote hoeveelheid Portugese wijnen. Door mijn vele bezoeken aan dit land kan ik u de diversiteit van de Portugese wijnen op onze wijnkaart laten zien.

Wij bieden u een keuze uit verschillende open wijnen, wat u de gelegenheid geeft een groot aantal verschillende wijnen te proeven. We voorzien u graag van advies bij uw wijnkeuze, zodat wij uw lunch of diner tot een complete ervaring kunnen maken.

Frank Velthuyse – Maître

“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”