MENUKAART

PRACHTIGE GERECHTEN UIT ONZE KEUKEN

VOORGERECHTEN

Zalm
ceviche | leche de tigre | avocadocrème | wasabimayonaise nori crisps | gebrande sesam
salmon | ceviche | leche de tigre | cream of avocado | wasbaimayonaise | nori crisps | sesame seeds
24

Burrata
tomaattartaar | luchtige kerriemayonaise | eiercrème | gele wortel | croutons
burrata | tomato tartar | light curry mayonnaise froth | cream of eggs | carrot | croutons
21

Paling
gerookt | aubergine | sushirijst | edamame | hoisin | ponzuparels
eel | smoked | egg-plant | sushi rice | edamame beans | hoisin ponzu pearls
28

Kalfstartaar
kwartelei | kaviaar | olijven-ansjovistapenade | gedroogd spek | hollandaisesaus
veal tartar | quail egg | caviar | olive anchovies tapenade| dried bacon hollandaise sauce
26

Pata Negra
gepocheerd ei | briochetoast | Parmezaanse kaas | romige speksaus
Pata Negra ham | poached egg | brioche toast | Parmesan cheese | creamy bacon sauce
27

Indien u specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart. 

HOOFDGERECHTEN

Portobello
ravioli | knolselderij | gebrande amandelen | champignon | Parmezaan | paddenstoelensaus
Portobello mushroom | ravioli | celeriac | almond | mushroom | Parmesan | mushroom sauce
26

Kalfslende
gestoofde kalfswang | pommes ‘Marquise’ | prei | bundelzwam | jus van rookvlees
veal | stewed veal cheek | pommes ‘Marquise’ | leek | bundle mushroom | gravy of smoked meat
38

Zeebaars
Filet | rode-wijnrisotto | antiboise | rucola | basilicumpesto
seabass | fillet | red wine risotto | antiboise | arugula | basil pesto
33

‘Catch of the day’
doperwtencrème | venkelcompote | zeekraal | dragon | romige chardonnaysaus
green peas cream | compote of fennel | samphire | tarragon | creamy chardonnay sauce
Dagprijs

Runderentrecote
truffelsoufflé | pastinaakcrème | groene kool | king boleet | jus van gerookte knoflook
beef sirloin | truffle soufflé | parsnip cream | green cabbage | king boletes | smoked garlic gravy
39

Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

NAGERECHTEN

Kaneelparfait
appelcompote | five-spicecrème | gele room | Boerenjongens pâte sucre
cinnamon parfait | apple compote | five spice cream | crème pattisier | ‘boerenjongens’ | pâte sucre
17

Mango
bavarois | kokoscrème | pinda | ananas | chocoladebombe | yoghurtsorbet
mango | bavarois | coconut cream | peanut | pine apple | chocolate bombe | yoghurt sorbet
17

Kaas
selectie van verschillende kazen | rozijnen-vijgenbrood | walnoot | druif
selection of cheese | fig | raisin bread | walnut | grape
18

Indien u specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

MENU

Zalm
ceviche | leche de tigre | avocadocrème | wasabimayonaise | nori crisps | gebrande sesam
salmon | ceviche | leche de tigre | cream of avocado | wasabi mayonaise | nori crisps | sesame seeds

Zeebaars
filet | rode-wijnrisotto | antiboise | rucola | basilicumpesto
seabass | fillet | red wine risotto | antiboise | arugula | basil pesto

Runderentrecote
truffelsoufflé | pastinaakcrème | groene kool | king boleet | jus van gerookte knoflook
beef sirloin | truffle soufflé | parsnip cream | green cabbage | king boletes | smoked garlic gravy

Mango
bavarois | kokoscrème | pinda | ananas | chocoladebombe | yoghurtsorbet
mango | bavarois | coconut cream | peanut | pine apple | chocolate bombe | yoghurt sorbet

Indien u specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven.
Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.


Menu van de chef ( 3 gangen / 3 courses) € 59,- p.p. (alleen te bestellen op dinsdag/woensdag /donderdag)
Menu van de chef ( 4 gangen / 4 courses) € 73,- p.p.
Wilt u het menu uitbreiden naar 5 of 6 gangen?    € 12,- p.p. per gang (keuze van de chef)


Indien u vegetarisch wilt eten of specifieke dieetwensen/intoleranties of allergieën heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”






WIJNEN

Mag ik u iets vertellen over onze wijnen?

Naast mooie gerechten wil ik ook graag passende wijnen serveren. Bij elk nieuw menu proeven wij de wijnen door voor het wijnarrangement. Wij stellen het wijnarrangement met het team vast, waarbij we verschillende wijnen bij elk gerecht proeven. Het resultaat hiervan mag u ervaren in ons restaurant.

Daarnaast kan ik met trots onze wijnkaart presenteren met wijnen uit de gehele wereld. Opvallend op onze kaart is de grote hoeveelheid Portugese wijnen. Door mijn vele bezoeken aan dit land kan ik u de diversiteit van de Portugese wijnen op onze wijnkaart laten zien.

Wij bieden u een keuze uit verschillende open wijnen, wat u de gelegenheid geeft een groot aantal verschillende wijnen te proeven. We voorzien u graag van advies bij uw wijnkeuze, zodat wij uw lunch of diner tot een complete ervaring kunnen maken.

Frank Velthuyse – Maître

“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”