HET ULTIEME VERZORGEN

RESTAURANT – KOOKATELIER – SOIGNÉ@HOME

MENU

Makreel
tartaar | avocado | Granny Smith | luchtige kruidenschuim | komkommer | brique
mackarel | tartar | avocado | cucumber | Granny Smith | crispy brick | herb froth

 Kabeljauw
gestoofde kalfswang | ravioli van Portobello | knolselderij | kalfsjus
cod | braised veal cheek | ravioli of Portobello mushroom | celeriac | veal gravy

Kwartel
risotto | kwarteleitje | truffel | seranoham | romige gevogeltesaus
quail | risotto | quail egg | truffle | Spanish ham | creamy poultry sauce

Ananas
specerijensiroop | kokos | panna cotta | pandancrème | tropical sorbet
pine apple | cooked in spices | coconut | panna cotta | pandan | tropical sorbet

 

Menu van de chef (4 gangen / 4 courses)          € 67,-  p.p. per tafel

Menu van de chef (5 gangen / 5 courses)          € 77,- p.p. per tafel

Menu van de chef (6 gangen / 6 courses )          € 87,- p.p. per tafel

Bijpassend glas wijn                                                € 8,75

 

Deze gerechten zijn niet voor thuis te bestellen. Voor Soigné@home verwijzen wij u graag door naar “bestellen Soigné@home”.

Indien u vegetarisch wilt eten of speciefieke dieetwensen/intolleranties of allergiëen heeft dan vragen wij u dit vooraf bij uw reservering aan te geven. Wij zullen dan een aanpassing maken op de bestaande gerechten van onze kaart.

“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”

ONZE MOGELIJKHEDEN

CONTACT

Heeft u vragen of wilt u graag reserveren? Neem contact op door
onderstaande formulier in te vullen. Wij reageren binnen 24u.