KOOKWORKSHOPS

RESTAURANT – TERRAS – SOIGNÉ@HOME

In het verleden hebben wij kookworkshops gegeven. Door de corona periode waren wij genoodzaakt dit te staken en zijn we ons gaan richten op Soigne@home 3 gangen-afhaalmenu’s. Dit was en is nog steeds een groot succes waardoor wij besloten hebben tot in elk geval de zomer van 2022 geen kookworkshops te geven.

 Tegen die tijd zullen wij de afweging maken of wij nog door gaan met kookworkshops of hier definitief mee gaan stoppen. Mocht u nog in het bezit zijn van een cadeaubon voor een workshop dan kunt u deze bewaren of gebruiken voor ons restaurant of voor Soigne@home. Geeft u dit dan even aan bij uw reservering. 

Voor vragen mag u uiteraard ook altijd bellen met 06-44889890.

ONZE MOGELIJKHEDEN

KONINGSDAG 

Elk jaar op koningsdag is het een feest voor de deuren van Soigné. We ontmoeten onze gasten onder het genot van een drankje, de aardbeien met chocola en de laatste jaren ook saté en oesters. Eindelijk na 2 jaar corona ziet het er naar uit dat dit geweldige feest eindelijk door kan gaan.

Op woensdag 27 april staan wij klaar en kunt u vanaf 12.00 uur t/m 17.30 uur. De aarbeien zijn dan alweer in de chocola gedipt. de champagne en prosecco staan koud en ook de oesters en saté zijn er  en dit alles omlijst door muziek! We gaan het grootst vieren.

We proosten uiteraard op de koning en op een geweldige dag die we eindelijk weer kunnen vieren! We zien u heel graag op woensdag 27 april!

CONTACT

Heeft u vragen of wilt u graag reserveren? Neem contact op door
onderstaande formulier in te vullen. Wij reageren binnen 24u.