ATELIER

RESTAURANT – ATELIER – SOIGNÉ@HOME

ATELIER

Het atelier Soigné is de ruimte die veelzijdig gebruikt kan worden. U kunt hier gezellig met vrienden , familie of collega’s in kleine groepjes dineren.  Wilt u in besloten sfeer dineren met een gezelschap van 10 tot 26 personen (Private dining) dan is dit mogelijk.

Wij kunnen één deur sluiten naar het andere gedeelte van het restaurant en u zit bijna geheel privé. Alleen het personeel maakt gebruik van de tussendeuren.

Voor gezelschappen met meer dan 26 personen betrekken we het restaurant bij het atelier. Hierdoor ontstaat een ruimte voor maximaal 50 personen.  Door de open keuken, de inrichting én sfeer blijft ook dan het knusse ‘huiskamer’ gevoel behouden.  In overleg kun tu altijd een kijkje nemen in de keuken.

Voor gezelschappen serveren wij diverse menu’s met daarbij, indien gewenst, een passend wijnarrangement.

Eigen ideeën zijn uiteraard van harte welkom. Ook wij laten ons graag verrassen en inspireren.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@restaurantsoigne.nl of 06-44889890

“Onze liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht staan garant voor topkwaliteit.”

ONZE MOGELIJKHEDEN

KONINGSDAG 

Elk jaar op koningsdag is het een feest voor de deuren van Soigné. We ontmoeten onze gasten onder het genot van een drankje, de aardbeien met chocola en de laatste jaren ook saté en oesters. Eindelijk na 2 jaar corona ziet het er naar uit dat dit geweldige feest eindelijk door kan gaan.

Op woensdag 27 april staan wij klaar en kunt u vanaf 12.00 uur t/m 17.30 uur. De aarbeien zijn dan alweer in de chocola gedipt. de champagne en prosecco staan koud en ook de oesters en saté zijn er  en dit alles omlijst door muziek! We gaan het grootst vieren.

We proosten uiteraard op de koning en op een geweldige dag die we eindelijk weer kunnen vieren! We zien u heel graag op woensdag 27 april!

CONTACT

Heeft u vragen of wilt u graag reserveren? Neem contact op door
onderstaande formulier in te vullen. Wij reageren binnen 24u.