TRADITIE EN GEZELLIGHEID

AARDBEIEN, PROSECCO, KIPSATÉ, OESTERS EN CHAMPAGNE

KONINGSDAG 

Elk jaar op koningsdag is het een feest voor de deuren van Soigné. Het is een ware traditie geworden waar we onze gasten ontmoeten onder het genot van een drankje en de aardbeien met chocola. Eindelijk na 2 jaar corona ziet het er naar uit dat dit geweldige feest toch echt door kan gaan.

Op woensdag 27 april staan wij klaar en kunt u vanaf 12.00 uur t/m 17.30 uur weer komen genieten. De champagne en feestelijke bubbels staan dan koud, de aardbeien zijn in de chocola gedipt en de oesters en saté zijn er ook en uiteraard muziek! We gaan het grootst vieren.

We proosten uiteraard op de koning en op een geweldige dag die we eindelijk weer kunnen vieren! We zien u heel graag op woensdag 27 april!

ONZE MOGELIJKHEDEN

KONINGSDAG 

Elk jaar op koningsdag is het een feest voor de deuren van Soigné. We ontmoeten onze gasten onder het genot van een drankje, de aardbeien met chocola en de laatste jaren ook saté en oesters. Eindelijk na 2 jaar corona ziet het er naar uit dat dit geweldige feest eindelijk door kan gaan.

Op woensdag 27 april staan wij klaar en kunt u vanaf 12.00 uur t/m 17.30 uur. De aarbeien zijn dan alweer in de chocola gedipt. de champagne en prosecco staan koud en ook de oesters en saté zijn er  en dit alles omlijst door muziek! We gaan het grootst vieren.

We proosten uiteraard op de koning en op een geweldige dag die we eindelijk weer kunnen vieren! We zien u heel graag op woensdag 27 april!

CONTACT

Heeft u vragen of wilt u graag reserveren? Neem contact op door
onderstaande formulier in te vullen. Wij reageren binnen 24u.