TEAM SOIGNÉ

DENNIS · FRANK · ALBERTO · EVELINE

DENNIS JONG

Chefkok

Het kleine maar zeer gedreven keukenteam staat onder leiding van chef kok en mede-eigenaar Dennis Jong. Samen met Frank Velthuyse runnen zij Soigné al vanaf 2007 en zijn zij sinds 2009 in het bezit van een prachtige Michelinster. Zijn liefde en passie voor het vak inspireren hem tot het maken van de meest fantastische gerechten…

“Vers en puur” dit zijn steekwoorden waarmee ik de keuken van Soigné zou willen omschrijven. Respect voor product, natuur en de seizoenen helpen mij om vanuit mijn hart en gevoel tot heerlijke en mooie creaties te komen. Hierbij verlies ik de wens van de gast niet uit het oog.

Soigné staat dan ook garant voor een heerlijke avond ontspannen genieten.

Hopelijk kan ik u snel verwelkomen!

Met culinaire groet,

Dennis Jong

FRANK VELTHUYSE

Maître / sommelier

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de financiële sector kwam Restaurant Soigné op zijn pad. Samen met chefkok Dennis Jong is Frank in 2007 in dit avontuur gestapt…

Ik ben ontzettend trots op wat we tot nu toe allemaal hebben bereikt. Een prachtig restaurant in huiskamersfeer waar iedere gast zich op zijn gemak voelt en een heerlijk ontspannen avond mag beleven.

Frank Velthuyse

ALBERTO DOS ANJOS DE SOUSA

Maître

Voor veel gasten is Alberto inmiddels een bekend gezicht in het gezellige Bussumse huiskamerrestaurant…

Toen mijn partner besloot om samen met Dennis Jong (oud-collega van mij in restaurant Vermeer en sindsdien een goede vriend) restaurant Soigné te starten, besloot ik om tijdelijk aan de voorkant te gaan staan en mij te verdiepen in het gastheerschap en de wijnen.

Hiervoor heb ik jarenlang als cuisinier en chef gewerkt in verschillende gerenommeerde restaurants.

De afwisseling die ik op dit moment in dit vak als cuisinier en gastheer ervaar, is voor mij uiterst leerzaam en bijzonder leuk.

De interesse in koken is bij mij al op jonge leeftijd begonnen. Als zoon van Portugese ouders heb ik thuis veel meegekregen van de Zuid-Europese keuken. Tijdens de vakanties spiekte ik in de keuken over de schouders van mijn oma heen die een ambachtelijk Restaurant-Taverne bezat in Noord-Portugal. De lange familietafels waar wij vervolgens uren lang doorbrachten staan mij altijd bij.

Passie voor koken, gastvrijheid en respect voor producten staan bij mij dan ook hoog in het vaandel.

Een gastvrije en culinaire groet,

Alberto dos Anjos de Sousa

EVELINE VAN DER BOOM

Sales / Public Relations

In het verleden heeft Eveline veel ervaring opgedaan bij bedrijven als het Amstel Hotel en restaurant De Kas in Amsterdam…

“Hier was ik verantwoordelijk voor het organiseren van lunches en diners, grote partijen, feesten en vergaderingen op hoogstaand niveau.

Om voor Restaurant Soigné mijn ervaring en opgedane kennis toe te  passen, is dan ook een enorm leuke uitdaging. Ik heb graag contact met de gasten en mijn uitdaging is dan ook om alles tot in de puntjes geregeld te hebben en ervoor te zorgen dat u, de gast, nergens meer naar om hoeft te kijken en een onvergetelijke middag of avond kunt beleven. “

Ik hoop dat er veel gasten zijn die de mogelijkheden binnen ons prachtige bedrijf zien en hier graag terug komen. Onze deur staat altijd open voor een praatje of een bezichtiging.

Ik hoop u snel te spreken!

Eveline van der Boom

YURI VELDWIESCH

Sous Chef

Yuri werkt sinds 2013 als kok in de keuken bij Restaurant Soigné.

Sinds april 2018 is hij sous chef bij Soigné.

“Nadat ik klaar was met school heb ik gewerkt in restaurant Oud Zuid en restaurant Lute in Oudekerk a/d Amstel. Nu dus alweer een tijdje in Soigné. Het is hier leuk werken en vooral als het gaat om patisserie dingen en koude voorgerechten. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe gerechten en smaken.

Het is hier werken in een gezellige en gemoedelijke sfeer.  In mijn vrije tijd kook ik ook graag.

MARK, LOUIS, LORENZO en JESSE

BBL-Leerling (keuken en bediening)

Onze leerlingen zijn op 1 september 2021 begonnen en blijven 1 jaar bij ons. Zij zullen alle aspecten van dit fantastische vak leren. Een pittige en geweldige leertijd in een gezellig team! We zijn blij met ze!

STAGAIRES KEUKEN EN BEDIENING
Door het jaar heen, hebben we allerlei staigaires die een kijkje komen kijken hoe een restaurant draait. We begeleiden hen met alle liefde en het is practig om te zien hoe ze binnenkomen en met veel kennis en zelfvertrouwen weer weg gaan.

 

ONZE MOGELIJKHEDEN

CONTACT

Heeft u vragen of wilt u graag reserveren? Neem contact op door
onderstaande formulier in te vullen. Wij reageren binnen 24u.