NIEUWS EN MEER

PROTOCOL COVID-19

PROTOCOL RICHTLIJNEN OPENING HORECA

Algemene richtlijnen voor onze gasten:

Restaurant en terras

1 Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.

2 Wij mogen gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten.

3 Wacht op gepaste afstand indien er meer gasten tegelijkertijd arriveren.

4 Bij ontvangst in ons restaurant vindt er per 1 juli GEEN controle gesprek meer plaats, bij 3 personen of meer vragen wij u of uw groep een gezamenlijk huishouden vormt.

5 Bij binnenkomst dient u uw handen te desinfecteren met desinfecterende gel.

6 Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.

7 Was na het toiletbezoek grondig je handen en gebruik onze gastendoekjes. De doekjes worden daarna gewassen op 90C.

8 Ons servies/glaswerk wordt gewassen met een professioneel apparaat op meer dan 60C.

9 Na vertrek reinigen wij de tafels, stoelen en menukaarten.

10 Wanneer u zich niet houdt aan de 1,5 meter regel van onze restaurant/regels van de overheid kan de toegang tot ons restaurant worden ontzegd.

Bij afhalen:
Bij afhalen maximaal 1 gast per bestelling naar binnen, Wij vragen de overige gasten buiten te wachten op 1,5 meter van elkaar (zie de strepen op de grond).

ONZE MOGELIJKHEDEN

CONTACT

Heeft u vragen of wilt u graag reserveren? Neem contact op door
onderstaande formulier in te vullen. Wij reageren binnen 24u.