WORKSHOP SOIGNÉ


Tijdens onze workshops bereidt u een culinair menu onder begeleiding van een chef uit ons sterren restaurant. Onze menu’s zijn vooral geïnspireerd op gerechten van onze kaart.

Zo krijgt u een bijzonder goede indruk van hoe er achter de schermen van ons sterrenrestaurant wordt gekookt. We houden er rekening mee dat de gerechten die wij voor de workshops kiezen, ook in uw eigen keuken thuis goed te bereiden zijn, zodat u uw vrienden en of familie kunt verrassen met een culinaire maaltijd.

Dus gezellig samen koken, praten en heerlijk dineren aan een lange tafel met de gerechten die u zelf hebt bereid en… nog wat leren ook!

Klik hier voor een video impressie van een kookworkshop.

 


Dit soort workshops zijn ideaal voor bedrijfs-, familie- en vriendenuitjes maar ook uitermate geschikt voor personen die zin hebben in een gezellige avond koken met anderen. U kunt deze workshop boeken met een groep vanaf 12 personen of op individuele basis.

GROEPSINSCHRIJVING

Viergangenworkshop € 69,00 p.p.
Vanaf 13 personen exclusief consumpties.
Workshops zijn te boeken op dinsdag, woensdag en donderdag.

INDIVIDUELE WORKSHOPS

Voor workshops op individuele basis verwijzen wij u graag naar de Agenda voor de beschikbare data en prijs. 

 


CULINAIRE KOOKCLUB


Bent u geïnteresseerd in koken, kunt u al het een en ander en wilt u al tijden iets specifieks leren of juist beginnen bij de basis? Hebt u een groep vrienden of vriendinnen, familie of collega’s en wilt u in een vaste groep meerdere keren een workshop plannen en gezellig met elkaar koken? Dan is een culinaire kookclub wellicht een idee.

Data worden in overleg gepland. Tijdens de culinaire kookclub kan er bijvoorbeeld een viergangenmenu worden bereid.
Hebt u andere wensen voor wat betreft de workshops of het menu, laat het ons weten en dan maken wij graag een passende offerte voor u.

WAT HOUDT HET IN?

Onze kookworkshops zijn geschikt voor groepen van 12-24 personen en duren gemiddeld vier á vijf uur. Bij binnenkomst wordt u ontvangen met een heerlijk aperitief. Daarna krijgt u uitleg over de verloop van de kookworkshop.

Afhankelijk van het aantal personen wordt u opgedeeld in teams waarbij elk team een gang voor zijn rekening neemt. U wordt begeleid door een chef uit het sterrenrestaurant. Tijdens de workshop is er voldoende tijd voor uitleg en vragen. Als u klaar bent met koken gaat u gezellig gezamenlijk aan tafel om te genieten van u zelf bereide diner. Na afloop ontvangt u de bereide recepten via de mail.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via info@restaurantsoigne.nl of 06-44889890.