RESTAURANT


In ons knusse huiskamerrestaurant kunt u heerlijk lunchen of dineren. 
Laat u verleiden door de prachtige gerechten van patron cuisinier Dennis Jong en ervaar de gastvrijheid van maître Frank Velthuyse.
Een culinaire beleving, tot in de puntjes verzorgd!

Lunch: dinsdag t/m vrijdag, bekijk hier de Lunchkaart
Diner: dinsdag t/m zaterdag, bekijk hier de Dinerkaart

 

KOOKATELIER


Een kookworkshop of cursus volgen, alle technieken leren die worden gebruikt in het restaurant? Een gezellige middag of avond hebben met vrienden of familie? Of wellicht een teambuildings-uitje van het werk? Dit is allemaal mogelijk in ons kookatelier.

(maximaal 24 personen)
Zie voor meer informatie: Workshops en Workshops agenda


PRIVATE DINING


Wilt u met meer dan 10 personen komen lunchen of dineren dan hebben wij een gezellige, grote tafel in ons kookatelier. Deze kan gebruikt worden voor private dining of voor bijvoorbeeld een vergadering. Het kookatelier kan gescheiden worden van het restaurant door middel van deuren. Deze ruimte is dan geheel voor u en uw gezelschap gereserveerd.

(10-25 personen)
Zie voor meer informatie: Private dining en Vergaderen

CHEF'S TAFEL


Wie wil er nu niet zitten aan de chef's tafel, aan de pas van de keuken en meegenieten van de hectiek die daar plaats vindt. Hier wordt een all-in-arrangement geserveerd.

(6-8 personen)
Zie voor meer informatie: Chef's tafelWIJNKAMER


De wijnkamer van Restaurant Soigné is gelegen onder het restaurant. In deze sfeervolle ruimte kunt u met een klein gezelschap dineren. De ruimte is geschikt voor 9 personen aan één tafel of 15 personen verdeeld over twee tafels.

(4-15 personen)
Zie voor meer informatie: Private dining