• 24
    Apr

Een recept uit de workshop in de kijker!

Deze week draait alles om ons kookatelier. We vertelden u al dat u het kookatelier kan afhuren voor privégelegenheden zoals bedrijfs-, familie- en vriendenuitjes vanaf 12 personen.

Of u kan deelnemen aan één van onze individuele workshops waarvan u hier de agenda kan bekijken.

Een gerecht dat we vaak klaarmaken tijdens de workshops is dit voorgerecht met verse zalm, oriëntaalse groenten, wortel-wasabicrème en een soja-marshmallow.

Het volledige recept verklappen we jullie graag en we hopen dat jullie er veel plezier aan hebben.

Of wie weet mogen we u binnenkort wel verwelkomen tijdens één van de geplande workshops?

 

RECEPTSchermafbeelding 2018-04-24 om 11.17.54

 

Voor meer informatie:
Tel: +31 6 44889890
E-mail: info@restaurantsoigne.nl

 

Foto by
https://www.foodaholics.nl/koken-restaurant-soigne/ 
http://etenmetroos.nl/meekoken-sterren-restaurant-soigne/